Loop de Nijmeegse Vierdaagse voor de Parkinson Vereniging

Foto: Maurits90 at nl.wikipedia

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse wordt voor verschillende goede doelen gelopen, zo ook voor de Parkinson Vereniging. Vorig jaar haalden onze sponsorlopers € 24.290 op voor mensen met parkinson of een parkinsonisme. Een mooi bedrag dat wordt ingezet om de kwaliteit van leven van mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme te vergroten.

Meerdere sponsorlopers hebben zich ook dit jaar weer aangemeld. We vinden het geweldig dat zij zich willen inzetten voor mensen met deze chronische en progressieve hersenaandoening. Maar meer sponsorlopers zijn natuurlijk heel welkom! Zeker gezien het feit dat het aantal mensen met parkinson in de komende jaren naar verwachting flink zal toenemen.

Wilt u iets betekenen voor de 52.000 mensen in Nederland die de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme hebben? En samen met anderen proberen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met parkinson(isme) en hun naasten?

Kortom: loopt u zelf de Vierdaagse en wilt u daarmee de Parkinson Vereniging steunen? Neem dan contact met ons op per mail: [email protected], of telefonisch op nummer 030-6561369.

Wilt u de sponsorlopers steunen? Dat kan via deze website: https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/goed-doel/parkinson-vereniging.

Reacties