Dorpsquiz Beuningen weer op komst

Foto: CC0

Op zaterdagavond 19 september 2020 vindt de tweede editie van de Beuningse Dorpsquiz Aggunogguswawit plaats! Na de geslaagde eerste editie is de organisatie inmiddels weer bijeen geweest en zal er alles aan worden gedaan om er wederom een gezellige en pittige avond van te maken.

Inwoners uit de vier dorpen van de gemeente Beuningen kunnen in teams op een eigen locatie de quizvragen beantwoorden. De quiz bestaat uit zo’n 100 vragen, maar ook opdrachten. Er wordt gevraagd naar onder meer algemene kennis, puzzelvermogen en naar kennis over de vier dorpen. Gebruik van internet en alle vormen van hulplijnen zijn hierbij toegestaan. Twee weken later, op zaterdag 3 oktober, volgt een uitslagenavond met prijsuitreiking. Alle teams zijn hierbij welkom en ook zullen we, onder het genot van een hapje en een drankje, de juiste en natuurlijk ook de verkeerde antwoorden doornemen.

Reserveer dus alvast de avonden van 19 september en 3 oktober in je agenda en informeer je buren, familie en vrienden. De inschrijving opent later dit jaar.

Reacties