Online belastingaangifte doen? De bibliotheek helpt je op weg

Foto:

De aangifte voor de inkomstenbelasting komt er weer aan. Vind je het lastig om je belastingaangifte online te doen? In Beuningen vinden op vrijdag 6 maart en vrijdag 13 maart gratis spreekuren plaats over de online belastingaangifte.

Tijdens het spreekuur ‘Online belastingaangifte doen – Hoe werkt dat?’ zitten maatschappelijke dienstverleners klaar om je vragen te beantwoorden of om je verder te helpen. Daarna kun je thuis zelf aan de slag. Of gebruik een computer in Bibliotheek Beuningen om zelf gratis en veilig de aangifte te doen of een toeslag aan te vragen.

De spreekuren vinden plaats op vrijdag 6 maart en vrijdag 13 maart van 14.00 tot 16.00 uur. Graag van tevoren aanmelden in de bibliotheek of door een mailtje te sturen naar [email protected]

Digitaal vaardiger worden?

De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert ook de cursussen ‘Klik & Tik’ en ‘Werken met de digitale overheid’ voor mensen die (beter) met de computer willen leren omgaan. Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/digitaalvaardig of vraag ernaar in de bieb.

Reacties