Voorstellingen Tingeling in de voorjaarsvakantie

Foto: Tingeling

Op maandag 24 en dinsdag 25 februari om 11.00 uur speelt poppentheater Tingeling de voorstelling ‘Eendje heeft het koud’ voor kindjes van 2 tot 5 jaar. Kosten 4 euro.

Het sneeuwt! Kabouter Tingeling rent naar buiten om samen met Ploem de eekhoorn een sneeuwpop te maken. Hij merkt niet eens dat hij zijn muts verliest. Een klein eendje vindt de muts. Dat is lekker warm op zijn kopje! Ondertussen gaan Ploem en Tingeling op zoek naar de muts. Tingeling wil zijn muts graag terug, maar hoe moet het dan met het eendje??

Op woensdag 26 februari om 14.00 uur wordt de voorstelling ‘De kleuren van de blauwe fiets’ gespeeld voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Kosten 4 euro.

Voor de verjaardag van zijn moeder heeft kabouter Tingeling een mooi cadeautje gekocht, dat past bij haar blauwe fiets. Mama is er erg blij mee en vraagt aan Tingeling of hij het vast wil maken aan de fiets. Maar dan. . waar is de fiets? Die stond toch achter het schuurtje? Hij kan toch niet gestolen zijn. . of wel? En was de fiets eigenlijk wel blauw?

Op donderdag 27 februari en zondag 1 maart om 14.00 uur volgt nog ‘Indiaantje Tingeling’ voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Kosten 4 euro.

Kabouter Tingeling krijgt van een indianenmevrouw een wigwam én een tooi met veren. Wat is hij trots! Nu kan hij indiaantje gaan spelen. Zijn vriendje eekhoorn Ploem de pluimstaart wil ook graag in de wigwam. ‘Nee’ zegt kabouter Tingeling, ‘ eerst moet je een indiaan worden’. Dus gaat Ploem op zoek naar veren, dat is nog niet zo gemakkelijk. Zal het Ploem lukken ook een mooie verentooi te krijgen?

De voorstellingen worden gegeven in het theater aan de Tempelstraat op nummer 6 in Beuningen. Graag reserveren 024-6777034 of via de website www.poppentheatertingeling.nl

Reacties