Inwoners van gemeente Beuningen krijgen vanaf maart hulp bij administratie

Foto: Perspectief

Vanaf maart gaat het nieuwe project Administratie voor elkaar van start. Stichting Perspectief start met 9 vrijwilligers die mensen op weg gaan helpen met vragen rondom hun administratie.

Infopunt in samenwerking met de bibliotheek

(Let op: eerste keer geopend op dinsdag 7 april a.s.) Iedere eerste dinsdag van de maand, van 10.00 tot 12.00 uur, kan binnen gelopen worden in de L├Ęghe Polder (Schoolstraat 16 in Beuningen).

Hier kunnen mensen terecht met vragen over o.a. formulieren of brieven. Ook kan hier hulp en advies gegeven worden bij het aanvragen van regelingen en toeslagen. Je ontvangt bijvoorbeeld een brief en begrijpt niet helemaal waar het over gaat. Of je moet dingen uitzoeken en hebt hierbij een computer nodig. De vrijwilligers helpen hier graag mee.

Als mensen niet in de gelegenheid zijn om naar het infopunt te komen. Dan kan er gebeld worden met Stichting Perspectief en dan wordt er gekeken welke vrijwilliger het beste kan helpen op een ander moment.

Aan huis

Het kan iedereen gebeuren: post stapelt zich op en je weet niet meer of die rekening wel of niet betaald is. Je vraagt je af waar het geld toch naartoe gaat. Neem dan contact op. We kijken samen wat er nodig is. Zo kan er bijvoorbeeld een vrijwilliger eenmaal per week langskomen, gedurende maximaal een jaar.

Vanaf maart kun je terecht bij Perspectief

Meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op met Valerie Bekkers-Slahmi. Dit kan telefonisch of per mail via Stichting Perspectief: 024-6750939 / [email protected].

Reacties