Kindercollege over griezelen met nachtdieren

Foto: CC0

Nachtdieren zoals vleermuizen en uilen zijn ’s nachts veel actiever dan overdag. Maar wat doen ze eigenlijk allemaal ’s nachts? Op maandag 9 maart vertelt bioloog William van den Akker in Bibliotheek Beuningen spannende verhalen over het leven van nachtdieren.

Bioloog Willem weet heel veel over nachtdieren. Tijdens zijn kindercollege vertelt hij over spinnen die onder stoffige boekenkasten vandaan kruipen en in je mond gaan zitten. En over de verschrikkelijke boekenwurm, die je niet hoort aankomen. Zo zijn er nog heel veel enge nachtdieren, griezel je mee? Het kindercollege op 9 maart duurt van 16.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden

Dit kindercollege is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Meld je van tevoren aan in de bibliotheek of via [email protected]. Het kindercollege is helemaal gratis.

Nog meer kindercolleges

Het hele jaar door vinden in verschillende vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid interessante kindercolleges plaats. Bijvoorbeeld over politiehonden, de brandweer of werken in een dierentuin. De kindercolleges zijn geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/kindercolleges.

Reacties