Nieuwe trainer Beuningse Boys

V.l.n.r. Henry van der Eijk, Tonny Pijnappels en Raymond van Ewijk.
Foto: Niels Eggenhuizen

Beuningse Boys heeft een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020-2021 vastgelegd. De technische commissie heeft uiteindelijk gekozen voor Tonny Pijnappels als eindverantwoordelijke.

‘’De keuze voor Tonny is mede gemaakt vanwege zijn gedrevenheid, presentatie van zijn plannen en doelstellingen’’, aldus Raymond van Ewijk namens de technische commissie.

Tonny Pijnappels is 28 jaar, woonachtig in Wijchen en op dit moment werkzaam bij SC Woezik Tonny heeft een aantal elftallen van Vitesse en NEC onder zijn hoede gehad en was ook werkzaam bij Alverna. Bij Beuningse Boys zal Tonny beginnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. ‘’Wij hebben er alle vertrouwen in dat we door de samenwerking met Tonny een stap kunnen zetten in de ontwikkeling van de spelers en mogelijk dat deze stap ook gaat leiden tot een hogere klasse’’ geeft van Ewijk verder aan.

De contracten van de trainers van het 2e elftal, Roel Berns en Gert van Beek zijn met een jaar verlengd. Het 2e elftal heeft een prima eerste seizoenshelft achter de rug. Ze staan bovenaan in de 2e klasse en hebben de 1e periode gewonnen.

Reacties