Danstoernooi Dreamdance Ewijk

Foto: CV de Dijkvelders

Op zondag 8 maart 2020 organiseren dansgarde Dreamdance en carnavalsvereniging de Dijkvelders uit Ewijk voor de 10e keer hun danstoernooi.

Verschillende verenigingen komen met hun dansgroepen naar het MFA in Ewijk om hun prachtige dansen te vertonen. Al maanden zijn de verschillende dansgroepen hard aan het trainen om hun geweldige danskunsten te showen aan het publiek. Er wordt om de eerste plaats gestreden in de categorieën Gardedans en Showdans. Kinderen van verschillende leeftijden nemen deel aan het toernooi, van dansgarde Dreamdance zullen de Mini Dreamers, Young Dreamers en Great Dreamers zowel hun gardedans als hun showdans vertonen.

De dansprestaties worden beoordeeld door een deskundige jury en de prijzen worden aan het einde van de middag bekend gemaakt. Er is een vol programma, er worden ruim 45 dansen vertoond. Het danstoernooi wordt onderverdeeld in een ochtendsessie en middagsessie, tussendoor vindt er een pauze plaats. Ons motto is: meedoen is belangrijker dan winnen !! We willen er vooral een gezellige, sportieve en leerzame dag van maken waar alle dansers en danseressen en natuurlijk het publiek van kunnen genieten.

Ook jeugdprinses Noor d’n Urste en prins Scoop d’n Urste met hun beide teams zullen die dag aanwezig zijn en aan het einde van de dag de prijsuitreiking verrichten.

Het is voor alle dansers natuurlijk geweldig als er veel publiek komt kijken. Zeker de meiden van Dreamdance vinden het fantastisch als ze in de zaal veel bekenden zien die hen aan komen moedigen. Wij nodigen hierbij alle ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes en alle andere belangstellenden uit om te komen kijken! Dus wil je je vriendinnetje, zusje, buurmeisje of klasgenootje zien optreden, kom dan zondag 8 maart naar het MFA in Ewijk. Het danstoernooi begint om 11.00 uur. De entree is gratis voor kinderen tot 12 jaar, vanaf 12 jaar bedraagt de entree €5,00.

Voor meer informatie www.dijkvelders.nl of kijk op de Facebook of Instagram pagina van de Dijkvelders en Dreamdance.

Reacties