Wordt culinair verwend door Kookatelier Korenbloem 2.0 en Thommes

Foto:

Op vrijdag 6 maart aanstaande tussen 17.30 en 19.30 uur adopteert Martin en Anthonie de Boer van Kookatelier Korenbloem 2.0 en Thom de Boer van Thommes Frites het Ondernemerscafé. Ondernemers zijn van harte welkom tussen 17.30 en 19.30 uur.

Martin, Anthonie en Thom nemen u mee op een culinaire reis. Culinaire verrassingen zijn bij Kookatelier Korenbloem 2.0 dagelijkse kost. Ze verzorgen voor grote en kleine gelegenheden de catering, geven workshops in een intieme sfeer in hun kookatelier maar hun specialiteit is toch wel een walking diner op locatie. Om dit eens lekker onder de aandacht te brengen worden jullie van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Thom de Boer heeft dé frietwagen voor op locatie en wil deze graag aan u tonen. Natuurlijk staat deze op 6 maart bij café de Zaak voor de deur!

Vrijdagmiddagborrel voor ondernemers

Het Ondernemerscafé Beuningen verbindt ondernemers in de regio tijdens een maandelijkse vrijdagmiddagborrel in café De Zaak in Beuningen. Een bedrijf kan een avond adopteren en daarmee de aanwezige ondernemers een hapje en drankje aanbieden in ruil voor een presentatie van het bedrijf. Ook ondernemers die nog geen lid zijn kunnen tegen betaling van € 10 eenmalig het Ondernemerscafé bijwonen. Kijk voor meer informatie op www.ondernemerscafebeuningen.nl

Reacties