Een leuke workshop Smartphone Fotografie volgen? Dat kan!

Foto: I. van Veen VIP Beuningen

Goede foto’s maken met je smartphone. Met deze praktische interactieve en inspirerende workshop kan iedere vrijwilliger meteen aan de slag. De workshop smartphone fotografie is een leerzame én gezellige manier om fotograferen met je telefoon (nog) beter onder de knie te krijgen. Voor deze workshop heeft elke deelnemer alleen een smartphone met camera nodig.

Het volgende komt in de workshop aan bod: – Waar je op moet letten om een goede foto te kunnen maken. – Oefenen met o.a. licht, perspectief, compositie, kader, scherptediepte en details. – Tips voor verschillende fotografie- en bewerkingsapps. – Oefenen met het bewerken van foto’s.

Wat moet je in ieder geval zelf meenemen: – Je hebt een (bij voorkeur up-to-date) iPhone of android telefoon nodig, uiteraard met camera. Kom met een volle accu (100% opgeladen) en neem je oplader mee. – Zorg voor voldoende vrij geheugen op je telefoon, want we gaan zo wel in hoge als lage resolutie fotograferen. En we gooien in eerste instantie geen foto’s weg, want van juist de ‘mislukte’ versies leer je.

De gratis app Snapseed wordt aanbevolen om van tevoren te downloaden aangezien we hier mee aan de slag gaan (android en iOS).

Wat krijg je ervoor?

Iedere deelnemer ontvangt 1 universeel macro opzet lensje en ook nog 2 E-books (pdf’s) toegestuurd: E-book Smartphone Fotografie (boordevol tips) en E-book met uitgebreide uitleg van de app Snapseed. Deze boekjes worden achteraf digitaal toegezonden.

Wanneer: Woensdag 8 april van 19:00-22:00 uur in het Molenhuis, Molenstraat 54, Beuningen
Tijd: 19:00-22:00 uur
Kosten: € 25,00

Aanmelden kan via de website van het vrijwilligers informatiepunt https://www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/beuningen/cursussen

Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan!!

Reacties