Hobbywerkplaats Beuningen, DE plek om je hobby te beoefenen of iets te repareren!

Foto: Perspectief

In de hobbywerkplaats Beuningen, naast het Molenhuis kunt u zelf, met hulp en/of begeleiding van deskundige vrijwilligers werkzaamheden verrichten.

Niet iedereen heeft thuis de beschikking over grote, specifieke machines om hout te bewerken. Wij hebben de ruimte, de gereedschappen/machines en de mogelijkheden. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus zorg voor stevig schoeisel en passende kleding.

In de hobbywerkplaats kunt u bijvoorbeeld hout bewerken/boren/draaien/frezen, planken op dikte of lengte maken. Maar ook uw hobby beoefenen, metaal bewerken of kleine reparaties, aan bijvoorbeeld een fiets uitvoeren. Vanwege de veiligheid kunt u in de hobbywerkplaats niet lassen of hardsolderen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen. Vandaar dat wij maar een minimale vergoeding vragen van € 2,00 voor gebruik van de machines en/of kleine materialen zoals lijm, spijkers of schroeven. Een kopje koffie kost € 1,00. Let op de ruimte is beperkt. Maximaal 8 personen kunnen tegelijkertijd deelnemen.

De Hobbywerkplaats is, met uitzondering van feestdagen en vakanties, iedere donderdagmiddag geopend van 13:30 tot 16:30. U kunt ons vinden naast de molen en het Molenhuis, Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen. Wilt u meer informatie, kijk dan op onze website:  www.stg-perspectief.nl, bel naar 024-6750939 of stuur een bericht naar [email protected].

Reacties