Informatieavond Open Maas en Waal 2020

Foto:

Zaterdag 6 juni 2020 vindt de 3e editie van Open Maas en Waal plaats. Het project is opgericht om de bekendheid van Maas en Waal als regio te promoten en daarmee ook de bekendheid van de vele bedrijven, sportclubs, organisaties etc. die actief zijn in dit gebied. Via Open Maas en Waal krijgen zij een podium om hun organisatie of club in de spotlights te zetten. De eerste informatiebijeenkomst heeft plaatsgevonden in januari. De tweede bijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 maart om 20.00 uur bij Meneer Smit in Wijchen (inloop vanaf 19.30 uur).

Het streven is om met Open Maas en Waal vele bezoekers van zowel binnen als buiten Maas en Waal (Den Bosch, Tiel, Nijmegen, Oss) naar de regio trekken. De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk bedrijven, verenigingen, organisaties etc. op 6 juni hun deuren openen. Bijvoorbeeld om bezoekers een kijkje in de keuken te geven, om nieuwe klanten, personeel of leden te werven. Alles is mogelijk.

De eerste informatieavond van Open Maas en Waal – dinsdag 14 januari – is een groot succes gebleken. Ruim 45 geïnteresseerden kwamen langs en na afloop was het enthousiasme duidelijk merkbaar. Er werden contacten gelegd en plannen gemaakt voor 6 juni 2020, de dag dat Open Maas en Waal plaatsvindt. De organisatie hoopt donderdag 19 maart dit aantal minimaal te kunnen evenaren.

De informatieavond vindt plaats op donderdag 19 maart om 20.00 uur bij Meneer Smit in Wijchen (boven de bioscoop). Inloop vanaf 19.30 uur.

De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk vrijwilligers, bedrijven, instellingen, musea, clubs etc. uit Wijchen, Druten, West Maas en Waal en Beuningen naar de informatiebijeenkomst komen.

Deelname aan Open Maas en Waal is gratis, evenals de informatiebijeenkomst.

Organisaties die zich willen aanmelden voor de informatiebijeenkomst kunnen dit doen door een mail te sturen naar [email protected]

Bedrijven die zich in willen schrijven voor Open Maas en Waal kunnen dat doen via de website openmaasenwaal.nl.

Reacties