Aangepaste openingstijden Speel-O-saurus Beuningen

Foto: SpeelOsaurus

Beuningen – Door het coronavirus zal de Speel-O-saurus zijn openingstijden aanpassen. Helaas is ook de speel-O-saurus te Beuningen genoodzaakt deze keuze te maken. “Ik snap heel goed dat ouders nu juist van onze diensten gebruik willen maken”, aldus oprichters Annemarie de Leeuw. En juist daarom heeft de Speel-O- saurus een aangepast programma met genoeg “anti- vervelings speelgoed!”

De Speel-O-saurus te Beuningen houd nog steeds haar de deuren open, met uitgebreide maar wel aangepaste openingstijden. “ De thuis quarantaine valt ons alle zwaar, zeker met kinderen. Verveling licht op de loer en juist dan is het fijn om speelgoed en spellen te kunnen komen lenen. Hoe fijn is het om bijvoorbeeld een leuk bordspel samen te doen of met de playmobil te kunnen spelen. Kinderen zijn nu aangewezen op hun ouders en eventuele broertjes en/of zusjes en om weken lang op de bank te hangen is natuurlijk geen optie. Daarnaast zijn wij een stuk flexibeler met retourneren van het speelgoed.” Bij de SpeelOsaurus is een groot assortiment te leen; zoals leuke puzzels voor kind en voor volwassenen, playmobil, bouw speelgoed en spellen vanaf peuter tot volwassenen!

Ook breidt de SpeelOsaurus haar assortiment deze week uit met verkleedkleren én buitenspeelgoed zoals skelters, glijbanen en speelhuisjes. “Zeker nu het mooie weer er steeds vaker is is buitenspelen leuke en gezond voor kinderen. Daarom hebben we nu uitgebreid met een selectie aan leuk buitenspeelgoed.”

Er wordt ook goed gelet op de hygiëne en het schoonmaken van het speelgoed. “Ja dat is een hele klus maar eentje die wij zeer serieus nemen. Zo gaat al het binnengekomen speelgoed direct ook in quarantaine voor minimaal 24 uur voor het grondig wordt schoongemaakt en weer te leen is”, aldus Annemarie de Leeuw.

Voor meer informatie; www.speelosaurus.nl en/of 06- 44835497

Openingstijden

  • Maandag: 10.00 uur t/m 12.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 uur t/m 12.00 uur & 14.00 uur t/m 16.00 uur
  • Woensdag : 10.00 uur t/m 12.00 uur
  • Vrijdag : 10.00 uur t/m 12.00 uur
  • Zaterdag : 10.00 uur t/m 12.00 uur

Dossier: Coronanieuws uit Beuningen

Reacties