Milieustraten: #blijfthuis

Foto: Dar

Het blijft erg druk op de milieustraten. Dit zorgt voor onveilige situaties op de milieustraat, lange wachtrijen en wachttijden. Stel een bezoek aan de milieustraat uit. #blijfthuis Doe dit voor uzelf en de medewerkers. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Is het echt nodig om naar de milieustraat te komen?

De milieustraten blijven vooralsnog open. Dit blijft zolang dit volgens de overheid kan. Om de verspreiding van gezondheidsrisico’s tegen te gaan, neemt de Dar preventieve maatregelen. Zo laten ze maar een beperkt aantal bezoekers op de milieustraat toe. Dit zorgt voor lange wachttijden. Kom dan ook voor 16.00 uur langs. Dan is de kans groter dat je de milieustraat nog op kan, voordat deze sluit.

Volg altijd de instructies van de medewerkers op. Kinderen moeten zoals gebruikelijk in de auto blijven. Maximaal 2 personen per auto mogen op de milieustraat uit de auto komen.

U moet het afval zelf in de goede containers doen. Medewerkers kunnen u hier voorlopig niet bij helpen.

Volg daarnaast de landelijke richtlijnen op. Blijf bij verkoudheid thuis. Houd 1,5 meter afstand. Vermijd handen geven en raak zo min mogelijk uw gezicht aan. Hoesten en niezen in de elleboog is ook hier belangrijk.

Reacties