Gratis klimmen in de meivakantie!

Foto: Fundustry Events

EWIJK – Fundustry Events, normaal vooral gericht op bedrijfsuitjes, vriendenuitjes en vrijgezellenfeesten, opent deze week gratis haar klimpark voor alle jongeren en kinderen uit de regio. Net als veel ondernemers kunnen ze ook bij Fundustry niet wachten om weer echt open te gaan. Op recreatiegebied de Groene Heuvels in Ewijk benut Fundustry daarom nu de mogelijkheid om sportmiddagen te organiseren voor kinderen en jongeren.

De behoefte om weer open te gaan is groot vertelt ondernemer Harry van den Berg. “Normaal richten we ons elke dag op het leven leuker maken van al onze gasten, veelal volwassenen. Nu kan dat niet en dat frustreert enorm. We gaan daarom in ieder geval de mogelijkheden benutten om alsnog het leven zoveel mogelijk leuker te maken. Ook voor alle ouders door te zorgen voor een ontzettend leuke dag voor alle jongeren en kinderen en daarmee de ouders te ontzorgen. Omdat we normaal ook veel kinderfeestjes organiseren zijn we volledig uitgerust voor deze mogelijkheid. We doen dat gratis omdat we juist nu denken dat het belangrijk is dit toegankelijk te maken voor iedereen.”

Het klimpark op de Groene Heuvels is aangepast aan alle veiligheidsvoorschriften en doordat het verplicht is vooraf een plekje te reserveren wordt drukte voorkomen. Ouders zetten hun kinderen af en halen die na afloop weer op. De gebouwen met o.a. horeca en toiletten blijven gesloten. De (sport)begeleiders blijven op afstand van de deelnemers.

Harry van den Berg vertelt welke maatregelen er nog meer worden genomen. “We hebben onze locatie al volledig aangepast aan de nieuwe 1,5 meter Fun. Dat gaat uitstekend op onze locatie omdat vrijwel alle activiteiten outdoor zijn en op grote spel terreinen. We nemen extra hygiëne maatregelen voor onze gasten en zorgen dat alle uitjes weer veilig kunnen plaatsvinden straks. In de horeca is alles ruimer ingericht en worden de hapjes en drankjes straks geserveerd met een karretje. We kunnen niet wachten om weer open te gaan. Dit zodat we met zijn allen toch datgene kunnen doen wat we het allerliefste doen: met onze gasten super veel fun maken.”

Het klimpark opent woensdag 6 Mei voor het eerst en is in ieder geval in de Meivakantie geopend. De eerste boekingen zijn al binnen en er wordt grote drukte verwacht omdat de toegang voorlopig gratis is waardoor snel reserveren wordt aangeraden.

Voor meer informatie of om te reserveren kun je terecht op fundustry.nl/gratis-klimmen

Reacties