Bibliotheek Ewijk vanaf 2 juni weer open

Foto: Marcel Krijgsman

De vestiging van de Bibliotheek Gelderland Zuid in Ewijk gaat op dinsdag 2 juni weer open. Bibliotheekleden kunnen tijdens de openingstijden van multifunctionele accommodatie ’t Hart waar de bieb is gevestigd, terecht voor het inleveren en lenen van boeken en andere materialen. Ook kunnen bibliotheekleden hier hun gereserveerde materialen ophalen.

In de bibliotheek in Ewijk is geen personeel aanwezig. Inleveren van geleende boeken en andere materialen kan in deze vestiging tot en met 9 juni nog zonder boete. Voor materialen die vóór 14 maart ingeleverd hadden moeten worden, wordt geen boete berekend in de periode van 14 maart tot en met 9 juni. De reserveringen die al klaar stonden voordat de bibliotheek dichtging, blijven staan tot en met 9 juni.

In verband met de veiligheid van de bezoekers is het in de bibliotheek nog niet mogelijk om te lezen, te studeren of anderen te ontmoeten. Om alles veilig te laten verlopen, worden bezoekers verzocht de richtlijnen van ‘t Hart op te volgen. Kijk voor een overzicht van alle coronamaatregelen van de Bibliotheek Gelderland Zuid op www.obgz.nl/heropening.

Reacties