Duurzaamheidschallenge provincie Gelderland

Foto: CC0

Om een duurzamer, gezonder en schoner Gelderland te worden, is iedereen nodig! Daarom biedt Provincie Gelderland de film 2040 aan ter inspiratie. Daarnaast zijn er challenges om concreet bij te dragen aan een toekomstbestendig Gelderland.

De film

De film 2040 is een optimistische documentaire over klimaatoplossingen. Als we gaan uitvoeren wat we nu al kunnen, hoe ziet de wereld er in 2040 dan uit? Aanmelden om de film te kunnen zien, kan tot en met 3 juni via deze link. De film is dan kosteloos te bekijken van 4 tot en met 11 juni op een tijdstip dat u uitkomt. Bekijk hier alvast de trailer.

De duurzaamheidschallenge

De duurzaamheidschallenge van de provincie duurt nog tot 17 juni, met elke week een nieuwe opdracht. Voltooit u de opdracht binnen de aangegeven tijd? Dan maak u wekelijks kans op een duurzame prijs.

Bekijk de Instagram en Facebook accounts van de provincie om de ontwikkelingen te volgen en mee te doen aan de challenges. Wie nomineert u? Daag uw familie, vrienden, kennissen en collega’s uit met #mijn2040challenge. Alle informatie vindt u op de website van de provincie Gelderland.

Reacties