Kampvuur aan het Waalstrand

Foto: Het Dijkmagazijn

Altijd al een spannende activiteit in de natuur willen doen? Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot organiseert samen met Het Dijkmagazijn een avontuurlijke activiteit. We beginnen met het verzamelen van droge takken en bladeren. Vervolgens ga je ermee aan de slag en leer je zelf om op een veilige manier met deze materialen vuur te maken. Voor jezelf en voor de omgeving. Je leert ook hoe je een vuur weer goed dooft! Want dat is belangrijk.

Het grote kampvuur gebruiken wij ook om lekker eten aan een stokje op te warmen. Belangrijk voor je eigen veiligheid: trek geen nylon of synthetische kleding aan vanwege brandgevaar!

Wees welkom en geef je op! Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen en hebben onze activiteiten hierop aangepast. Wij vragen daarbij uw kind zelfstandig naar de activiteit te sturen of hem/haar enkel te brengen en/of op te halen.

Jeugd Activiteiten Centrum Hotspot organiseert wekelijks verschillende activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Kampvuur maken is in samenwerking met Het Dijkmagazijn Beuningen!

Kampvuur aan het Waalstrand: Wanneer: Vrijdag 5 juni en vrijdag 12 juni van 15:30-17:00 uur. Locatie: Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (Hoek Waardhuizenstraat), Beuningen. Deelname: gratis.

Voorwaarden: Maximaal 10 kinderen per keer. Leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Aanmelden is verplicht. Reserveren via www.dijkmagazijnbeuningen.nl of mail naar [email protected]

Reacties