Bridgeclub Alert Beuningen start online bridge

Foto: CC0

Vanaf maandag 6 juli start online bridgen met Bridgeclub Alert. Door de coronaperiode zijn voor Bridgeclub Alert Beuningen sinds maart de activiteiten opgeschort. In één ruimte met elkaar spelen is voorlopig niet mogelijk. Daarom biedt het bestuur vanaf maandag 6 juli de mogelijkheid om met elkaar digitaal te gaan bridgen.

U bridget tegen uw vertrouwde leden van bridgeclub Alert, alleen vindt het thuis via de computer plaats. Hoewel deze vorm van bridge minder spelvreugde zal brengen dan aan één tafel bridgen, vindt het bestuur het belangrijk om dit aan de leden aan te bieden, zodat er toch gebridged kan worden. De online-clubavond is de maandagavond.

Ook niet-leden die online een kaartje willen leggen, zijn welkom. Dankzij een subsidie van de provincie Gelderland is dit mogelijk tegen minimale kosten. Tot 31 december 2020 kunt u voor 20 euro meedoen. U bent dan ook lid van de bridgebond en ontvangt het maandblad Bridge. Indien u nog geen lid bent van Alert en u wilt mee online bridgen op maandagavond, dan kunt u contact opnemen met de heer J. Dibbits, te bereiken via telefoon 06-10 92 34 64 of [email protected]. Info: www.bridgeclub-alert-beuningen.nl.

Reacties