SpeelOsaurus organiseert puzzel-, raadsel- en speurtocht door Hart van Beuningen

Foto:

In Beuningen wordt deze zomer door de SpeelOsaurus iets super leuks en spannends georganiseerd!

De SpeelOsaurus is de vorige jaar geopende speel-o-theek in het centrum van het dorp.

Van zaterdag 4 juli tot en met zaterdag 29 augustus kun je in Beuningen een heuse puzzel-, raadsel- en speurttocht doen! Een beetje in de stijl van escape rooms heeft de SpeelOsaurus in samenwerking met 33 andere winkels in het centrum 7 bijzondere routes gemaakt.

De routes zijn gratis en voor alle leeftijden! Zo zijn er routes voor kinderen tussen de 2 – 4 jaar maar ook 4 – 6 jaar, 6+ en 12+. Er is zelfs een route speciaal voor volwassenen met echte hersenkrakers aan raadsels en puzzels.

De routes starten altijd bij de SpeelOsaurus en leiden door centrum. De routes zijn corona proof omdat alles wat je nodig hebt voor de routes zich in de etalages bevindt van de winkels die mee doen. Een leuke activiteit die goed te doen is in de zomer; zeker nu corona de zomer een donkere wolk geeft, proberen de SpeelOsaurus en Centrum Beuningen zich in te zetten om de vakantietijd wat leuker te maken.

De routes zijn gratis en je kunt ze allemaal komen doen. Als je de route met het juiste antwoord, je naam en emailadres weer inlevert bij de SpeelOaurus doe je mee in de prijzenloterij. Samen met de deelnemende winkels in het centrum zorgt de SpeelOsaurus voor een leuke prijzenpot.

Je kunt de routes komen halen wanneer de SpeelOsaurus open is ( Di, Wo 10.00-17.00, Vrij 10.00-13.00 en Za 12.00-15.00) daarna kun je de route natuurlijk doen wanneer het jullie uitkomt.

Kom je ook spannende raadsels oplossen en speuren naar de juiste voorwerpen?

Reacties