Politie zoekt camerabeelden van schietincident Beuningen

Foto: Politie

Het onderzoek naar het dodelijke schietincident in Beuningen op maandag 6 juli is in volle gang. Om een zo’n compleet mogelijk beeld te krijgen is de politie op zoek naar camerabeelden welke iets meer kunnen vertellen over de rijroute van het slachtoffer en de verdachten.

De politie zoekt mensen met een dashcam in hun auto of die rijden in een Tesla (ingebouwde dashcam) en op maandag 6 juli, tussen 07.30 uur en 09.00 uur hebben gereden tussen Nijmegen, wijk Neerbosch-Oost, en Beuningen. Dit kan zowel via de A73 zijn geweest als binnendoor via de Nieuwe Pieckelaan of van Heemstraweg. Heeft u daar op dat moment gereden dan willen zij u vragen om al het beeldmateriaal van de gereden route te bewaren/veilig te stellen.

Woont u in de gemeente Beuningen en heeft u een bewakingscamera bij u woning hangen? Dan willen zij u vragen om de gemaakte opnames van maandag 6 juli tussen 07.30 uur en 09.00 uur eens goed te bekijken. Ziet u op de beelden een witte bestelbus, type Volkswagen Transporter, rijden dan willen zij u vragen om al het beeldmateriaal tussen de genoemde tijdstippen te bewaren/veilig te stellen.

Heeft beeldmateriaal zoals hierboven omschreven neemt u dan contact met de politie op via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer; 2020312832.

Heeft u eerder al beeldmateriaal aan de politie verstrekt dan hoeft u niet opnieuw te reageren. Deze beelden worden reeds door het onderzoeksteam geanalyseerd.

Lees ook:

Reacties