Takkenweek aan het Waalstrand

Foto: Het Dijkmagazijn

Ben je tussen 8 en 12 jaar en wil je hutten bouwen, kunstwerken maken en spannende dingen beleven? Meld je dan aan voor de Beuningse Takkenweek.

Op 13, 14, 16 en 17 juli organiseert Het Dijkmagazijn een hele dagen strandpret. De Beuningse uiterwaarden bieden volop ruimte om rond te struinen en je fantasie op hol te brengen. Er is voldoende materiaal om iets mee te doen: takken om hutten te bouwen, zand en klei om beelden te maken en jutvondsten op het waalstrand voor kleurrijke mozaïeken. Voor een echte buitenlunch borrelt in de heksenketel verse soep en wie wil kan broodjes roosteren boven een knapperend houtvuurtje. Let op: draag stevige (dichte) schoenen en geen nylon kleding. Ook is het belangrijk dat je kleding vies mag worden!

Je mag zelf aangeven hoeveel dagen je wilt meedoen. Ouders mogen vanwege Corona-maatregelen niet meedoen, er is voldoende begeleiding. De Takkenweek wordt mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Wanneer: 13,14,16 en 17 juli van 10.00 – 15.30 uur
Waar: start en eindpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41, Beuningen.
Voorwaarden: Opgeven is verplicht, geef je voor elke dag apart op. De kosten bedragen 5,- per dag (incl. begeleiding, materialen, eten en drinken).

Meer informatie: zie www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

 

Reacties