Dijkterras Beuningen open tijdens alternatieve 4-daagse

Foto: Dijkmagazijn

Het dijkterras van bezoekerscentrum Het Dijkmagazijn opent tot en met september op zaterdagen en zondagen. Ook van 21 tot en met 24 juli, tijdens de alternatieve vierdaagse, is het terras open. Extra leuk voor de planning van een fiets- of wandelroute over de Beuningse dijk!

Veel mensen brengen hun vakantie dit jaar door in eigen land. Een uitgelezen kans om de regio tussen de Maas en Waal te verkennen. Wie vanuit Nijmegen de sluis bij Weurt oversteekt, komt in een prachtig wandelgebied. De dijk geeft uitzicht over twee landschappen: ruige uiterwaarden en vriendelijke oeverwallen met boerderijen en landgoederen.

Tijdens de alternatieve vierdaags bepalen lopers hun eigen route, die bij voorkeur afwijkt van de reguliere route om drukte te vermijden. De Beuningse dijk langs de Waal is daarvoor erg geschikt, zeker nu Het Dijkmagazijn haar terras opent om iedereen te ontvangen die over de dijk lopend geniet van het landschap. In het fijnmazig wandelgebied, kunnen wandelaars naar genoegen van de dijk gaan om door de uiterwaard of over de oeverwal te lopen.

Locatie: Het Dijkmagazijn, Dijk 41, 6641 LA Beuningen.

Voor de alternatieve vierdaagse zie: www.wandel.nl

 

Reacties