Hormes bezorgt klussers een fijne zomervakantie

Foto: Hormes

De zomervakantie ziet er anders uit dit jaar. Wat doe jij deze zomer? Hormes biedt alle thuisblijvers dé alternatieve vakantiebestemming aan! Vanaf woensdag 22 juli kan de ALL-INKLUSIVE vakantie “geboekt” worden bij Hormes. Klussers ontvangen dan een vakantiepakket met veel voordelen en steunen met hun keuze bovendien een goed doel: onderzoek naar genezing van Diabetes type 1.

Vakantiegangers ontvangen het unieke groene Hormes ALL-INKLUSIVE Diabetes Géén polsbandje en ontvangen direct voordeel, deurhangers zodat klanten zonder afleiding kunnen klussen en een kluspaspoort dat leidt naar allerlei klusbestemmingen in een praktische toilettas. Van badkamer, tuin, keuken tot het dak, er is keuze genoeg! Deze ALL-INKLUSIVE is gegarandeerd de beste deal en wij weten zeker dat reizigers na de vakantie tevreden en trots terugkijken op de resultaten.

All-inclusive of All-inklusive?

Houle Hormes van Hormes Bouwmaterialen en Rob Schilten van VakantieXperts De Planeet zijn Wijchense ondernemers én goede vrienden. Zij vinden dat je in tijden van crisis elkaar moet ondersteunen en helpen waar het kan. Voor de nieuwe zomercampagne van Hormes zochten zij dan ook graag de samenwerking met elkaar op.

Klanten van Hormes die graag op reis willen worden deze zomer doorverwezen naar VakantieXperts de Planeet. Andersom biedt het Wijchense reisbureau klanten die niet weg willen of waarvan de reis is geannuleerd de alternatieve ALL-INKLUSIVE vakantie aan met een knipoog. Klanten mogen het zelf weten! ALL-INCLUSIVE genieten, geregeld door de medewerkers van VakantieXperts of toch liever ALL-INKLUSIVE op vakantie met Hormes Bouwmaterialen.

Hoe kun je de ALL-INKLUSIVE boeken?
Ga naar de Hormes “incheckbalie” in de Hormes Bouwmarkt in Wijchen, vul daar je visum in en betaal € 7,50 boekingskosten voor een fijne klusvakantie.

Steun direct het goede doel: Géén Diabetes type 1!
Al jaren ondersteunt Hormes trouw het onderzoek van Prof. Dr. Bart Roep van het LUMC naar genezing van Diabetes type 1. Elke dag zetten hij en zijn team zich in om de Diabetes type 1 puzzel op te lossen en genezing te bieden aan al die patiënten nu en in de toekomst. Het kan niet snel genoeg gaan en daarom doneert Hormes per ALL-INKLUSIVE klant de helft (€ 3,75) aan dit belangrijke onderzoek!

Volg de komende weken de communicatiekanalen van Hormes voor meer informatie, nieuws en speciale acties van de ALL-INKLUSIVE vakantie.

Maak het makkelijk

Hormes is al bijna 100 jaar een belangrijke regionale speler op het gebied van bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, deuren, projectkeukens, tegels, ijzerwaren, gereedschappen en overige aanverwante artikelen. Hormes wilt het leven van de klusser zo makkelijk mogelijk maken door het leveren van een ruim en overzichtelijk assortiment en het bieden van een persoonlijke service. Alles gericht op een klusgerichte aanpak. Zowel voor professionals als particulieren.

Kijk voor meer informatie op: www.hormes.nl

Reacties