Start Kaartverkoop Theater de Molen

Foto: Perspectief

Nadat in maart onverwachts de deuren ineens gesloten bleven vanwege het opkomende Corona-virus, start de kaartverkoop voor Theater de Molen vanaf 1 september voor najaar-programma van het theaterseizoen 2020-2021.

Theater de Molen presenteert het najaar-programma dit jaar alleen op haar website, zodat ze bij wijzigingen of aanpassingen ivm het corona-virus direct de laatste informatie kan vermelden. De halfjaarlijkse huis-aan-huis flyer valt dit jaar even niet bij iedereen thuis op de deurmat. Het najaar-programma is divers; de seniorenbios biedt mooie films op de vrijdagmiddag en voor de kinderen zijn er drie zeer verschillende voorstellingen te bezoeken. Voor het volwassenprogramma is er vooral veel doorgeschoven naar het voorjaar, in de hoop dat de richtlijnen van het RIVM dan wat versoepeld zullen zijn.

Alle medewerkers en vrijwilligers van Theater de Molen kijken er enorm naar uit om iedereen weer welkom te heten in het knusse theater van Beuningen. Er zijn duidelijke looproutes gemaakt, er is een take-away concept bedacht dat men een hapje en drankje de zaal in kan nemen en hiermee hopen ze op deze wijze toch zoveel mogelijk theater- en filmbezoekers een heerlijk avondje of middagje uit te kunnen bieden.

Op dit moment kunnen er ongeveer 30 bezoekers in de theaterzaal om zo de 1,5 meter afstand te garanderen. Het ticketsysteem is ingesteld dat er automatisch voldoende afstand tussen de bezoekers wordt opgenomen, zodra je online je kaartje reserveert. Bij de kindervoorstelling kunnen meer bezoekers in de theaterzaal plaatsnemen, omdat kinderen niet de 1,5 meter afstand hoeven te houden.
De verkoop van kaartjes is alleen online, zodat er voorlopig niemand bij de kassa nog zijn of haar kaartje hoeft af te halen of te betalen.

Reacties