Start laagseizoen op recreatiegebied Groene Heuvels

Foto: Leisurelands

Op maandag 1 oktober a.s. gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands rondom Nijmegen, te weten Berendonck in Wijchen, Groene Heuvels in Ewijk, Mookerplas in Plasmolen-Mook en Wylerbergmeer in Beek-Ubbergen. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2021. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.

De recreatiegebieden zijn uitermate geschikt voor een lange wandeling of ravotten op het strand met de trouwe viervoeter. Nu de nazomer bijna ten einde is en de zwemkleding en slippers in de kast gaan, kunnen de wandelschoenen tevoorschijn komen voor een heerlijke wandeling door het herfstlandschap op de recreatiegebieden. Verder lenen de gebieden zich uitstekend voor een rondje op de fiets of mountainbike.

De parkeerpas van Leisurelands, geldig tot 30 april 2021, is nu extra voordelig te bestellen via de webwinkel op www.leisurelands.nl. Voor slechts € 37,50 is deze parkeerpas te koop die geldig is op 17 recreatiegebieden in de regio Nijmegen, op de Veluwe en in de Achterhoek en Liemers. Voor deze actie geldt: op = op. Een dagkaart kost in het laagseizoen € 3,00.

Kijk voor meer informatie op www.leisurelands.nl.

Reacties