VIP-weekend Zaak van Ruud en Expert Beuningen

Foto: Beuningen Nieuws

Traditiegetrouw organiseren De zaak van Ruud, Expert Beuningen en Apparelle op de eerste zondag in oktober een VIP dag en dit jaar zijn er meer ondernemers die daar bij aanhaken. Vanwege corona is de VIP-dag een VIP-weekend geworden

Zo zijn dit jaar De Vier Jaargetijden Interieur & Decoratie Beuningen, Beau Vous, Shoeby Beuningen en Schoenmode Verploegen ook van de partij.

Het nieuwe seizoen levert weer volop inspiratie op, zowel op mode als op het gebied van consumenten elektronica, interieur en decoratie!

Het thema voor de VIP weekend is Frans, zo zetten sommige winkels hun Franse merken in het zonnetje, maar ook culinair gaan de ondernemers u dit weekend in Franse stijl verwennen. In diverse winkels zijn leveranciers instore, demonstraties, proeverijen en giveaways. Ook zijn er leuke win acties in een aantal winkels, zo valt er een paar Gabor schoenen, een SMEG waterkoker, een sonos speaker en cadeaubonnen te winnen.

Bij de Zaak van Ruud en Expert kunt u zich laten vereeuwigen, is om en om is er in de twee winkels een karikatuurtekenaar aanwezig.

  • Zaterdag 3 oktober van 9.30 – 17.00 uur.
  • Zondag 4 oktober van 12.00 – 17.00 uur.

Reacties