Workshop pompoenlantaarn maken in jeugdhonk Winssen

Foto:

Joepie de herfstvakantie is in aantocht. Tijd om weer te gaan knutselen. Woensdagmiddag 14 oktober gaan we met de kinderen van de Nije Club met pompoenen lantaarn maken. Geen herfstgevoel zonder pompoenen en tijdens Halloween kan een uitgehold exemplaar niet ontbreken!

Deze woensdag zal omroep Gelderland opnames komen maken bij ons dorpshuis de Paulus in verband met de verkiezing van dorpshuis van het jaar 2020-verkiezing. Ze komen ook opnames maken bij ons, jeugdhonk Winssen. Spannend!

Je kunt het jeugdhonk vinden aan de Molenstraat 2a in Winssen. De workshop start om 14.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Het kost 2 euro per persoon inclusief ranja en iets lekkers.

Inschrijven kan via de website www.beuningensameninbeweging.nl. Zin om mee te doen? Meld je dan snel aan want vol is vol! Er is maximaal plaats voor 15 kinderen. Deze activiteit van Jeugdhonk Winssen is mogelijk gemaakt door Stichting Perspectief en Beuningen Samen in Beweging.

We houden ons aan de RIVM-maatregelen en hebben onze activiteiten hierop aangepast. We vragen daarbij uw kind zelfstandig naar de activiteit te sturen of hem/haar enkel te brengen en/of op te halen. Aanmelden kan via www.beuningensameninbeweging.nl.

Datum: woensdag 14 oktober, 2020 van 14:30 tot 16:30 uur.
Locatie: Molenstraat 2a in Winssen.

Reacties