12,5 jaar Jubileumweek bij De Zaak van Ruud

Foto:

De Zaak van Ruud bestaat alweer 12,5 jaar en dat laten ze niet ongemerkt voorbij gaan! Van dinsdag 20 t/m zondag 25 oktober krijgen klanten €12,50 korting bij besteding vanaf €100,-. Verder zijn er nog diverse andere jubileumacties tijdens deze speciale jubileumweek.

Naamsverandering

Na de eerste vijf jaar Latenzo gedraaid te hebben is de naam veranderd in De Zaak van Ruud. De bekende herenmodezaak zit sinds 2008 in hartje Beuningen en is in 2018 uitgebreid, van 250 naar 400 vierkante meter. Ruud wil middels het uitbreiden van het assortiment ook de jongere doelgroep bereiken met nieuwe merken zoals Cast Iron, Gabba, NZA en Take away.

Ondernemer van het Jaar 2019

Op 2 oktober 2019 is Ruud Donders met zijn onderneming ‘De Zaak van Ruud’ uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2019. De jury vindt dat het ondernemerschap Donders in al zijn haarvaten heeft. “Ruud bouwde een grote vaste klantenkring op, die tot ver buiten de gemeentegrenzen reikt. Bewonderenswaardig is hoe hij op eigen kracht zijn zaak vergrootte en vernieuwde. Niet alleen zijn modezaak, maar ook zijn voortrekkersrol bij evenementen in het centrum, maken dat Ruud een boegbeeld van Beuningen is.”

De Zaak van Ruud
Julianaplein 35
6641 CS Beuningen
Website: dezaakvanruud.nl
Facebook: @dezaakvanruud

Reacties