Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen

Foto: Beuningen

Zoek je werk of is jouw bedrijf op zoek naar een nieuwe collega? Doe mee aan de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. De banenmarkt die plaats vindt op dinsdag 24 november van 10.00 tot 13.00 uur in de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’. De vorige editie in september leverde 120 vacatures en 88 bijdragen van werkzoekenden op.

Werkgevers uit onze regio delen op 24 november hun vacatures tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen op LinkedIn. Ben je geïnteresseerd in een vacature? Dan kan je daar direct op reageren. Als werkzoekende kan je je actief presenteren door jouw cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Een LinkedIn-account is al voldoende om deel te nemen aan de Banenmarkt.

Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen

Tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen worden onderling veel tips gedeeld en contacten gelegd. Deelnemers ontdekken de voordelen van solliciteren met behulp van social media. In de steeds groter wordende LinkedIn-groep ontstaan matches door de opmerkzaamheid en behulpzaamheid van deelnemers en adviseurs. Eén ‘tag’ of reactie kan het verschil maken! In beweging komen, zichtbaar zijn en het vergroten van je netwerk is belangrijk op de huidige arbeidsmarkt.

Aanmelden is eenvoudig

Zorg dat je een LinkedIn-profiel hebt en log in op LinkedIn. In de zoekbalk zoek je op: ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’ of ga direct naar: https://www.linkedin.com/groups/8955067/. Klik vervolgens op ‘lid worden’. Je krijgt binnen 24 uur bericht, wanneer je lid bent geworden van de groep.

Wil je meedoen, maar heb je weinig ervaring met LinkedIn en/of online solliciteren? De webinars van UWV over LinkedIn kunnen dan handig zijn. Kijk op www.onlineseminar.nl/uwv

Reacties