Familie Kerstmiddag bij Speijers Sports

Foto:

Op zondag 6 december organiseert Speijers Sports in Beuningen een hele gezellige Kerstmiddag voor het hele gezin. De kerstmuziek staat aan, er komen een paar hele bijzondere gasten langs en aan het eind van de middag kan je je kersverse boom mee naar huis nemen. Tussen 13:00 en 15:00 uur nemen we gezamenlijk afscheid van Sinterklaas en verwelkomen we zijn verre neef; de Kerstman met zijn elfjes. Hij heeft een leuke verrassing meegenomen voor alle kinderen die komen kijken en de papa’s en mama’s kunnen dan meteen een prachtige kerstboom mee naar huis nemen.

Volgens Remo Speijers, eigenaar van Speijers Sports, kunnen we er niet omheen dat de feestdagen er dit jaar anders uit zullen zien. Misschien maar met een klein gezelschap bij elkaar of wellicht organiseer je wel een digitaal kerstdiner. Ondanks de maatregelen en beperkingen, probeert hij samen met zijn fitnesscollega’s er toch een vrolijke kerst van te maken. Samen met zijn team wenst hij alle inwoners van Beuningen een hele fijne decembermaand toe en daar willen ze graag een steentje aan bijdragen.

Dit jaar scoor je namelijk een Nordmann kerstboom bij de sportschool Speijers Sports in Beuningen. Het lijkt misschien een raar idee, maar naast zijn kennis van trainen en ondernemen, weet Remo Speijers namelijk ook nog eens een heleboel van kerstbomen. Misschien herinner je nog wel dat hij vroeger, samen met zijn familie, steevast elke winter honderden kerstbomen verkocht vanaf de oprit van zijn ouderlijk huis aan de Wilhelminalaan in Beuningen. Deze winter heeft hij zijn Nordmann kennis weer opgefrist en heeft Speijers Sports een supergezellige kerstmarkt opgezet met keuze uit meer dan 1000 bomen.

De Nordmannen, tussen de 160 en 210 cm hoog, zijn vanuit Denemarken naar Speijers Sports gebracht zodat je er zelf eentje kan komen uitzoeken voor bij jou in de woonkamer. Want zeg nou zelf, er kan toch niets op tegen de geur van een echte spar in huis? Speijers Sports heeft daarnaast de handen ineengeslagen met de elfjes van Slot Doddendael, die het mogelijk maken om geheel in stijl de kerstboom tot bij jou aan de deur te bezorgen. De kerstbomenmarkt van Speijers Sports is elke weekdag geopend van 13:00 tot 18:00 uur en in het weekend zelfs van 09:00 tot 18:00 uur. Meer weten? Vind Speijers Sports op social media of ga naar www.speijerssports.nl.

Locatie: Speijers Sports, Aalsterveld 70 in Beuningen.

Reacties