Activiteiten Perspectief voorlopig opgeschort in verband met het Corona-maatregelen

Foto:

Stichting Perspectief, Buurtvervoer Beuningen, Jeugdactiviteitencentrum Hotspot en Theater De Molen annuleren per direct (bijna) alle activiteiten en voorstellingen t/m 19 januari 2021 in verband met de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus.

Wij maken een uitzondering voor dagverzorging ’t Praothuis en de gespreksgroepen vanwege de kwetsbaarheid van deze deelnemers. Vanuit de richtlijnen mag dit en deze gaan daarom wel door. Activiteiten en voorstellingen worden indien mogelijk verplaatst naar een latere datum.

Actuele informatie is te vinden op de website en sociale media kanalen van Perspectief en Theater de Molen. Voor de activiteiten en voorstellingen nĂ¡ 19 januari geldt dat Perspectief, Buurtvervoer, Hotspot en Theater de Molen de landelijke en provinciale richtlijnen blijven volgen. Vooralsnog gaan deze activiteiten en voorstellingen dan door, tenzij de huidige richtlijnen van kracht blijven of verder wordt aangescherpt.

Wij vinden het onder de gegeven omstandigheden en gezien het advies vanuit de regering en het RIVM (toespraak 14 december 19:00 uur) niet langer verantwoord mensen bij elkaar te brengen in relatief kleine ruimtes.

Met de komende feestdagen voor de deur spijt het ons zeer deze beslissing te moeten nemen, omdat samenzijn en gezelligheid dan juist zo waardevol zijn. Maar het virus heeft ons in zijn greep.

We doen ons uiterste best in contact te blijven met onze deelnemers en bezoekers.

Ondanks alles wensen wij alle inwoners van de gemeente hele fijne feestdagen en een gezond 2021.

Met vriendelijke groet,

Eufride Klein Rouweler
Directeur

Reacties