SpeelOsaurus zet in op verdere ontwikkeling

Foto: SpeelOsaurus

Het gaat goed met de SpeelOsaurus in Beuningen. Steeds meer mensen weten de speelgoeduitleen te vinden, waardoor het aantal openingstijden de afgelopen maanden al fors is uitgebreid. De grote aanwas van vrijwilligers heeft hier zeker aan bijgedragen.

Om de vrijwilligers meer te kunnen bieden is de SpeelOsaurus begin december dit jaar een samenwerking gestart met Soofos.nl; het grootste online cursus platform van Nederland. Met vijfhonderd praktische, Nederlandstalige online cursussen leert iemand snel nieuwe vaardigheden en wordt leren een ervaring.

“Ontwikkeling staat bij ons centraal. Niet alleen van kinderen. We zochten ook een manier om meer te doen voor onze hardwerkende vrijwilligers en kwamen zo in contact met Soofos. Onze vrijwilligers hebben sinds kort via dit online platform de mogelijkheid zichzelf verder te kunnen ontwikkelen en verbreden. Soofos ondersteunt onze gedachte en was direct erg enthousiast om een kleine goede doelenstichting, zoals dat van ons, hierbij te kunnen helpen ” aldus Annemarie de Leeuw, voorzitster van de SpeelOsaurus.

De SpeelOsaurus is voor de uitvoering van haar plannen en activiteiten zeker nog op zoek naar gastvouwen/-mannen in de speelgoeduitleen en activiteitenbegeleiders. Bij interesse kijk op www.speelosaurus.nl voor meer informatie of kom langs op onze locatie in het Hart van Beuningen. Meer weten over wat Soofos te bieden heeft, kijk dan op www.Soofos.nl.

Reacties