Gemma Cornelissen in het zonnetje gezet

Foto: Charlotte Brand

Valentijnsdag. Een dag om elkaar extra aandacht geven, stil te staan bij de mensen die er echt toe doen, die een speciale plek innemen omdat zij zich hebben ingezet voor jou en mij. PvdA kandidaat voor Tweede Kamer Charlotte Brand ging daarom op de dag van de liefde op pad om een aantal helden uit onze samenleving rozen en wat lekkers overhandigen en een hart onder de riem te steken, in deze lastige tijden. Om te laten zien dat wij dankbaar mogen zijn voor hun inzet voor de samenleving. Zonder onze helden geen sociaal en fatsoenlijk Nederland.

Gemma Cornelissen is als manusje-van-alles de spil binnen de Beuningse bibliotheek. Zij houdt de bieb draaiende en zorgt dat deze ontmoetingsplek ook in deze tijd (aangepast) blijft bestaan. Bovendien helpt ze inwoners met belastingpapieren en ouderen met digitale vragen. Gemma staat voor iedereen klaar en zorgt ervoor dat deze belangrijke sociale plek in Beuningen behouden blijft.

Gemma werd dan ook op deze dag van de liefde nog eens extra het zonnetje gezet. Een welverdiend steuntje in de rug, voor een van die lokale helden onze samenleving iedere dag weer een beetje mooier maken.

Cookieinstellingen