Mr. Daniella Eikmans over wereldwijd scheiden via mediation (advertorial)

Foto:

Mijn naam is mr. Daniella Eikmans en ik help partners wereldwijd scheiden via mediation. Vanuit mijn expertise als juriste en mijn ervaring als internationaal registermediator bied ik een overzichtelijk scheidingsprogramma aan dat ervoor zorgt dat partners in korte tijd en waar dan ook ter wereld met goede afspraken uit elkaar gaan.

Ik zag mensen onnodig lijden onder een (vecht)scheiding via advocaten. Ook niet alle mediators waren even kundig of de dienstverlening was massaproductie van een online bedrijf waar je snel en goedkoop online je scheiding kunt regelen en kant en klare documenten krijgt opgestuurd. Hierdoor kwamen mensen na de scheiding toch nog met losse eindjes te zitten en ontstonden er problemen die grote gevolgen bleken te hebben.

Ik besloot daar iets aan te doen. Ik richtte een kleinschalige en gespecialiseerde praktijk op, waarin de focus 100% op maatwerk scheidingen ligt. Ik ontwikkelde een exclusief scheidingsprogramma waarmee ik duidelijkheid, rust en zekerheid kon geven na de scheiding.

Wat mijn praktijk zo bijzonder maakt is dat ik met mijn scheidingsprogramma Nederlanders waar dan ook ter wereld kan helpen. Ik begeleid dan ook veel scheidingen met internationale aspecten. Bijvoorbeeld Nederlanders die na hun pensionering in Spanje of Italië zijn gaan wonen. Tijdens een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven wil je je verstaanbaar kunnen maken en pas beslissingen nemen als je goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden, in je eigen taal.

Ik heb Internationaal en Europees recht gestudeerd en ik ben gespecialiseerd in het Internationaal huwelijksvermogensrecht, het Internationaal privaatrecht en het Internationaal contractenrecht. Daardoor weet ik welke wetten en verdragen er van toepassing zijn op een scheiding met internationale aspecten en welke route we het beste kunnen bewandelen om de scheiding zo goed en zo snel mogelijk te regelen.

Speciaal voor deze internationale doelgroep heb ik de scheidingsweek in het leven geroepen. Ik vlieg dan naar de partners toe en samen gaan we 7 of 14 dagen intensief met elkaar aan de slag om tot de basisafspraken van de scheiding te komen. Gezamenlijke gesprekken op locatie hebben gezien de kwetsbare en persoonlijke context altijd mijn voorkeur boven gesprekken via digitale kanalen.

Daarnaast verdiepte ik me in het oplossen van communicatieproblemen tussen partners, ex-partners en familieleden, omdat die vaak ten grondslag liggen aan conflicten en scheidingen. Hierdoor ontstond mijn programma relatieherstel, waar ook veel gebruik van wordt gemaakt door partners om een scheiding juist te voorkomen.

Ik sta als gespecialiseerd Familie-en Scheidingsmediator geregistreerd bij het kwaliteitsregister MfN. Ook ben ik lid van de Nederlandse beroepsvereniging voor professionals in mediation.

Je kunt altijd vrijblijvend en kosteloos contact met me opnemen en vragen naar de mogelijkheden voor jouw conflict.

Contactgegevens:

Eikmans Juristen B.V.
mr. Daniella Eikmans
Postadres: Lagunesingel 110, 6642 EC Beuningen

www.eikmansjuristen.nl
[email protected]
0651585690

Cookieinstellingen