Kampvuur met liedjes

Foto: Het Dijkmagazijn

Woensdagmiddag 28 april organiseert Het Dijkmagazijn voor kinderen een kampvuur. Stef maakt muziek met gitaar en ukelele, waarbij kinderen uit volle borst kunnen meezingen. En wie wil kan op een stokje iets lekkers klaarmaken bij het vuur.

Hoe knus is het om samen bij een kampvuurtje te zitten en een knapperend broodje te bakken? Als je door de vlammen over de kale vlakte tuurt, weet je wel wat pioniers in het Wilde westen zo’n beetje hebben gevoeld. Dan krijg je vanzelf zin om liedjes te zingen over Cowboy Billy Boem en andere liedjes over de prairie. Stef zorgt er met zijn gitaar en ukelele voor dat je de maat kunt blijven houden. En hij neemt boekjes mee met allerlei liedjes voor als je de woorden niet zo goed kent. En…als je een verzoeknummer hebt, weet Stef dat misschien ook te spelen. Tip: trek stevig schoeisel aan want we trekken door de wildernis om bij het strand te komen. En geen nylon kleding omdat dat bij vuur gevaarlijk is. Deze Waalwoemi-activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen en hebben onze activiteiten hierop aangepast. Wij vragen daarbij uw kind zelfstandig naar de activiteit te sturen of hem/haar enkel te brengen en/of op te halen. Opgeven is verplicht. Bij slecht weer of andere beperkingen beslissen we op de dag zelf of de activiteit door kan gaan. Hierover krijgt u voor 10.00 uur bericht op de dag van de activiteit.

Waalwoemi: Kampvuur met liedjes, woensdag 28 april van 15.00-16.30 uur. Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Deelname per kind € 2,50. Max. 15 kinderen van 6-10 jaar. Reserveren is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Reacties