Sporten onder de palmbomen bij Speijers Sports in Beuningen

Foto:

Beuningen – De zon schijnt door de palmbladen, er ligt iemand uit te hijgen in een hangmaten en twee sporters zeggen tegen elkaar ‘het lijkt hier net Miami hè?’ Door de inrichting met palm- en olijfbomen, schommels, hangmatten en grote wijnvaten die als bloempotten dienen, voelt het nieuwe buitensportterrein van Speijers Sports net als een tropische vakantiebestemming. Je vergeet bijna dat er ook nog getraind moet worden.

Future-proof

Sinds de intrede van corona in onze maatschappij, is Speijers Sports in totaal bijna acht maanden gedwongen dicht geweest. Om deze periode niet verloren te laten gaan, heeft Remo Speijers, eigenaar van Speijers Sports besloten om de sportschool grondig aan te pakken en de sportschool een coronaproof upgrade te geven door onder andere de bouw van een permanent overkapt buitenterrein. Het terrein is niet enkel voor (small group) personal training bestemd, maar is gevuld met een gloednieuwe outdoor krachtoestellen lijn en een multifunctioneel powerrack waar je met halters en andere attributen op kunt trainen. Met de komst van dit vierseizoenen buitenterrein, kan er het hele jaar door in de buitenlucht gesport worden en hoopt Speijers een permanente oplossing te kunnen bieden in het geval er zich opnieuw een (gedeeltelijke) lockdown voordoet, waarbij sportscholen mogelijk opnieuw moeten sluiten. Op dit buitenterrein kan er 365 dagen per jaar op een veilige manier getraind worden, weer of geen weer.

Niet vanzelf

De bouw van dit enorme buitenterrein van bijna 300m2 ging echt niet zonder slag of stoot vertelde Remo: ‘Omdat de sportschool gesloten was en we weinig financiële middelen hadden, heb ik zoveel mogelijk zelf aangepakt. Tijdens de bouw heb ik echter een zwaar ongeval gehad waarbij mijn knie uit de kom ging, wat de realisatie van het buitenterrein nog meer vertraagd en uitdagender gemaakt heeft. Het was een risico, maar daar ben je ondernemer voor. Omdat ik in het verleden veel met sportblessures te maken heb gehad, wist ik snel te revalideren en het project op tijd af te maken zodat onze sporters nu weer veilig en onbezorgd bij ons kunnen trainen, op ons tropische buitensportterrein.’

Werken aan je gezondheid

‘Werken aan je gezondheid is nog nooit zo belangrijk geweest,’ voegt Speijers daar nog aan toe. ‘We hebben allemaal lang genoeg stil gezeten en mensen willen weer lekker in beweging komen. We merken dan ook dat het op dit moment drukker dan ooit is bij ons in de sportschool. Het voordeel is dat we door het buitentterrein nu meer sportoppervlakte hebben en iedereen voldoende ruimte heeft om lekker vrij te kunnen trainen,’ sluit Speijers mee af.

Wil je meer weten over trainen bij Speijers Sports? Ga dan naar www.speijerssports.nl voor meer informatie.

Reacties

Cookieinstellingen