Winssen wandelt weer

Foto:

Elke donderdagavond is het Wandelcafé Winssen. Het wandelen en de gezelligheid zijn gratis. Het kopje koffie/thee is op eigen kosten. Om 18.10 uur verzamelen we bij ontmoetingscentrum De Paulus. Iedereen is welkom.

Een paar jaar geleden is een wandelgroep gestart. Soms op advies van de huisarts. Of om te oefenen voor de Diabetes Challenge.

Het wandelen beviel zo goed, dat ze zijn doorgegaan. Elke donderdagavond wandelen onder de naam Wandelcafé Winssen. Na de wandeling drinken de meesten nog een kopje koffie of thee in ontmoetingscentrum de Paulus of een andere gelegenheid in de buurt.

Nu de maatregelen weer meer mogelijk maken, wandelen we weer samen in een groep. De wandelgroep is een ideale opstap om weer in het ritme van alledag te komen. Naast het bewegen en je daardoor beter voelen, kunnen gezelligheid en mooie wandelingen ook redenen zijn om deel te nemen aan het Wandelcafé!

Je hoeft geen lid te worden en je sluit aan wanneer het je uitkomt. De organisatie ligt grotendeels bij enthousiaste vrijwilligers. Zij zetten de route uit (+/- 5 kilometer), wandelen mee en zorgen voor afwisseling van de wandelplekken. De wandeling duurt gemiddeld een uur. Afhankelijk van het wandeltempo kan er in kleinere groepjes gewandeld worden.

De wandelgroep start elke week op de donderdagavond om 18.15 uur (verzamelen 18.10 uur) bij ontmoetingscentrum de Paulus, Molenstraat 2 te Winssen. Meer info kun je krijgen bij Bianca Kersten. Zij is telefonisch bereikbaar via 06-19 20 82 66 of via e-mail: [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen