Informatieavonden over luchtkwaliteit Weurt en Nijmegen West

Foto: Google Streetview

Op 21 en op 23 september organiseert gemeente Beuningen samen met gemeente Nijmegen een digitale informatieavond over de luchtkwaliteit in dit gebied. De avond is van 19.30 tot 21.15 uur en bestaat uit twee delen. In het eerste deel vertellen experts vanuit de gemeente Nijmegen en de GGD hoe het staat met de luchtkwaliteit in dit gebied. Het tweede deel van de avond bestaat uit gespreksrondes.

Twee delen

In het eerste deel vertellen experts hoe het staat met de luchtkwaliteit in dit gebied. Dit deel is van 19.30 tot 20.15 uur. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. Het tweede deel van de avond is van 20.15 tot 21.15 uur en bestaat uit gespreksrondes. De gesprekken vinden plaats in kleine groepen. Inwoners hebben de mogelijkheid om dan vragen te stellen. Hiervoor moet u zich wel vooraf aanmelden. Voor deze rondes geldt vol = vol.

Aanmelden en meer informatie

Voor meer informatie kijkt u op: www.nijmegen.nl/luchtwest. Hier leest u hoe u het eerste deel van de avond kunt volgen en hoe u zich aan kunt melden voor het tweede gedeelte, de gespreksrondes. Tijdens beide avonden wordt gebruik gemaakt van Zoom. Voor vragen over deze avonden stuurt u een e-mail naar [email protected] of u belt naar 14 024.

Reacties