Seniorenvereniging Weurt gaat weer wandelen

Foto: BNG

In verband met landelijke coronamaatregelen werd in juni de traditionele Avondvierdaagse van de Seniorenvereniging Weurt helaas afgelast. De organisatie biedt een prima alternatief voor iedereen die graag wandelt in Weurt en haar wijde omgeving.

Op zaterdag 25 en zondag 26 september organiseert de Seniorenvereniging Weurt een alternatieve wandel tweedaagse. Belangstellenden voor de 10 km kunnen op beide dagen starten tussen 14.00 en 14.30 uur en voor de 5 km tussen 14.30 en 15.00 uur. Liefhebbers voor de 2,5 km kunnen starten tussen 15.00 en 15.30 uur. Wanneer er belangstelling is voor de wandelafstand van 15 km neem dan vroegtijdig contact op met de organisatie in verband met een afwijkende starttijd. In geval er mensen zijn die tijdens de wandel tweedaagse gebruik willen maken van hun rolstoel, scootmobiel of rollator, is dat zeker mogelijk. Ook dan is het wenselijk om dit vroegtijdig aan de organisatie kenbaar te maken.

Voorschrijving

Voor deze wandel tweedaagse vindt voorinschrijving plaats op woensdag 22 en donderdag 23 september tussen 14.00 en 15.00 uur. De kosten voor de tweedaagse zijn € 4,-. Bij voorinschrijving wordt € 3,- gerekend.

Ontmoetingsplek De Kloosterhof

Zowel de voorinschrijving, inschrijving als de start zal zoals gewoonlijk plaatsvinden vanuit ontmoetingsplek De Kloosterhof.

Leerlingen van basisschool de Ruyter

Ook leerlingen van de Weurtse basisschool de Ruyter worden gevraagd om zich tijdig in te schrijven voor deze wandel tweedaagse in Weurt en omgeving. De groep met het grootst aantal deelnemers gaat met de grote wisselbeker aan de haal. De groep die twee jaar geleden deze wisselbeker heeft gewonnen wordt nu uitgedaagd om tijdens deze alternatieve wandel tweedaagse deze zeker te gaan verdedigen. Voor de kinderen die deelnemen hebben we ook iets bedacht waarmee een leuk prijsje kan worden gewonnen.

Geldende Coronamaatregelen

Deze wandel tweedaagse wordt georganiseerd onder voorbehoud en gaat niet door als aanscherping van coronamaatregelen dit noodzaken. Van de deelnemers vanaf twaalf jaar wordt gevraagd een vaccinatiebewijs of een bewijs van een negatieve coronatest te overleggen.

Vragen?

Voor vragen over deze alternatieve wandel tweedaagse georganiseerd door de Seniorenvereniging Weurt, kan contact worden opgenomen met Theo Bartels (06-45042092), Virginia Bartels (06-44363216) of Marian Reijnen (06-23132019).

Reacties