Werkzaamheden Houtduiflaan

Kruising Houtduiflaan/Burgemeester van Suchtelenstraat
Foto: Beuningen

In 2021 richten we de Houtduiflaan in Beuningen opnieuw in. De weg krijgt nieuw asfalt, veilige oversteekplaatsen en vrijliggende fietspaden. Ook verbeteren we de riolering die onder de straat ligt. Op de kruising met de Burgemeester Geradtslaan maken we een rotonde. Op maandag 20 september 2021 gaan we van start met de werkzaamheden in de Houtduiflaan en een gebied daarom omheen.

Kruising Houtduiflaan/Burgemeester van Suchtelenstraat

Van maandag 20 september tot en met vrijdag 24 september 2021 werkt aannemer Boskalis aan de kruising Houtduiflaan/Burgemeester van Suchtelenstraat. Daarom sluiten we de Kromme Dissel een paar dagen af.

Op de kruising Houtduiflaan/Burgemeester van Suchtelenstraat passen we het fietspad aan.

Omleidingen

U kunt omrijden via de:

Nieuwe Pieckelaan – Lagunesingel – Wolfsbossingel – Wilhelminalaan;
Nieuwe Pieckelaan – Lagunesingel – Wolfsbossingel – Wilhelminalaan – Burgemeester Geradtslaan – Houtduiflaan tot aan kruising/Burgemeester van Suchtelenstraat
Van Heemstraweg – Haagstraat – Burgemeester Geradtslaan – Houtduiflaan tot aan kruising Houtduiflaan/Burgemeester van Suchtelenstraat.

Tijdelijke uitrit

Inwoners van de wijken Hoeve 2 en 3 verlaten de wijk via een tijdelijke uitrit aan de Lange Dreef – Strekel.

Houtduiflaan

In de week van 27 september tot en met dinsdag 26 november 2021 werkt aannemer Boskalis aan de kruising Houtduiflaan tot aan Kindervreugd. Daarom sluiten we de Houtduiflaan af.

We gaan eerst de grond in, we gaan namelijk de riolering verbeteren die in de straat ligt. Daarna leggen we veilige oversteekplaatsen en vrijliggende fietspaden aan. Ook komt er nieuw asfalt op de weg.

Omleidingen

U kunt omrijden via de:

Nieuwe Pieckelaan – Lagunesingel – Wolfsbossingel – Wilhelminalaan;
Van Heemstraweg – Haagstraat – Burgemeester Geradtslaan – Sprankel (bestemmingsverkeer).

Zwembad en friettent

Het zwembad blijft tijdens de uitvoering van de werkzaamheden altijd bereikbaar. Kom bij voorkeur op de fiets, want parkeren is door de werkzaamheden beperkt. Het zwembad is met de auto te bereiken via de Burgemeester Geradtslaan – Sprankel.

De friettent blijft bereikbaar vanaf de Burgemeester van Suchtelenstraat.

Meer informatie

Op de website over de Houtduiflaan www.beuningen.nl/houtduiflaan leest u meer informatie over wat we gaan doen.

Bron: Gemeente Beuningen

Reacties