GroenLinks Beuningen organiseert fietstocht langs mogelijke woningbouwlocaties

Foto: publiek domein

Beuningen wil tot 2040 groeien naar een gemeente met ongeveer 30.000 inwoners. Dit betekend dat er zo’n 2000 woningen moeten worden bijgebouwd. Enerzijds omdat er een grote behoefte is aan (betaalbare) woningen, anderzijds om ook in de toekomst verzekerd te blijven van voldoende voorzieningen. In het Panorama 2040 wordt een beeld gegeven van de mogelijke woningbouwlocaties en wordt aangegeven aan welke voorwaarden deze moeten voldoen.

“We snappen dat bouwplannen in eigen dorp of buurt tot veel vragen en opmerkingen kunnen leiden”, aldus GroenLinks Beuningen.

Om te laten zien waar die woningen mogelijk gebouwd gaan worden en te horen wat mensen er van vinden, organiseert GroenLinks Beuningen op zaterdag 25 september een Panorama 2040 fietstocht. Voor zover dat nu al kan zal er tekst en uitleg worden gegeven.

De fietstocht start om 14.00 uur vanaf het plein voor het gemeentehuis (van Heemstraweg 46, Beuningen) en duurt tot maximaal 16.00 uur. De lengte is ongeveer 15 kilometer. Aanmelden kan via [email protected] maar is niet noodzakelijk.

Cookieinstellingen