Kinderopvang de Cristallijn, Casa4kids en kinderopvang Opstap bundelen de krachten

Foto: Kdv de Cristallijn

Kinderopvang de Cristallijn, Casa4kids en kinderopvang Opstap bundelen de krachten om samen activiteiten te organiseren voor hun kinderen in samenwerking met andere bedrijven/locaties in Beuningen.

Op donderdag 30 september was het zo ver, ons uitje naar melkveehouderij Claassen! Samen met casa4kids en kinderopvang opstap mochten wij een kijkje komen nemen.

De grote koeien die je gelijk vanaf de parkeerplaats kon zien maakte grote indruk bij vele kinderen. Binnen mochten de kinderen van dichtbij kijken wat de koeien aten en mochten ze ze zelfs aaien als ze dat wilde! Een stukje verderop stonden zoals een peuter dat mooi zei: ‘Dreumeskoeien’. Er stonden namelijk pasgeboren kalfjes.

Toen we alle koeien en kalfjes bekeken hadden zijn we doorgelopen naar de geiten en onderweg daarheen liep er steeds een hondje met ons mee die lekker op zijn rug ging liggen als de kinderen begonnen met aaien.

Op weg terug naar de auto’s hebben we nog een hele grote tractor gezien, de wielen waren reusachtig! Al met al hebben wij een hele geslaagde ochtend gehad bij melkveehouderij Claassen. De kinderen hebben het er nog elke dag over!

Door: Kinderopvang de Cristallijn

Cookieinstellingen