Stem 1100 mensen uit de armoede

Foto: Stichting iMPACT

Stichting iMPACT direct doet mee aan Actie Warm Hart. Deelnemers met de meeste stemmen maken kans op een donatie van KRO-NCRV. Als iMPACT direct – dankzij uw stem – in de prijzen valt, gaat dit direct naar vier Afrikaanse projecten die de natuur én 1100 mensenlevens verbeteren.

Inemarie Dekker uit Weurt (bij Nijmegen) is oprichter van Stichting iMPACT direct. Zij zet zich in om voor haar organisatie zoveel mogelijk stemmen te werven en zo kans te maken op een donatie van € 5.000 van KRO-NCRV. Inemarie: “Het geld komt ten goede aan de allerarmsten. Mensen die van minder dan een euro per dag moeten rondkomen.”

Het verschil maken

Inemarie vertelt waarom juist haar goede doel deze financiële steun in de rug verdient: “iMPACT direct doet het anders. Donaties gaan direct naar goede doelen in Ghana en Kenia. Deze projecten hebben al bewezen dat ze succesvol zijn. Bovendien maken ze echt verschil in de levens van veel mensen. Onze organisatie zorgt ervoor dat maar liefst 95% van het bedrag rechtstreeks overgemaakt wordt naar de Afrikaanse goede doelen. Op die manier kunnen we met minder geld veel meer mensen helpen. Dat is echt een uniek concept in Nederland. Om een voorbeeld te geven: met een donatie van €5.000 zijn al 1100 mensen geholpen. Als we die €5.000 winnen, willen we vier belangrijke projecten financieren. Deze projecten verbeteren samen met boeren en vissers de natuur.”

Stemmen

Stemmen is gratis en kan via de verkorte link: bit.ly/StemImpact

 

Reacties