Familievoorstelling Paniek in de Wolkenfabriek

Foto:

Op woensdag 27 oktober speelt Irene Laros haar voorstelling waarbij ze op een kolderieke en verbeeldende manier aandacht besteedt aan klimaatverandering.

Een dag in de Wolkenfabriek. Een dag als alle andere dagen; geen vuiltje aan de lucht. Even de weersvoorspelling uitvoeren. Alles gaat precies goed totdat…

Gerrit, het superbrein en bedieningspaneel van de wolkenfabriek gestolen wordt! En dan gaat het mis. Heel erg mis!

In India wordt het plotseling veel te droog, in Kiribati weer veel te nat en op de Noordpool smelt het laatste ijs. Het weer is op hol geslagen! Er is dus haast geboden om Gerrit terug te vinden voordat er nog veel meer mis gaat. Speurend naar sporen reist Irene de wereld over in haar zelfgebouwde vliegtuig.

Waar is Gerrit nu? En wie heeft Gerrit gestolen? En vooral: waarom?

Het antwoord op dit alles brengt Irene en haar opgeduikelde clubje niet alledaagse vrienden op het spoor van de dader. Er volgt een spannende en verrassende ontknoping…

Laros & De Jong zijn meesters in het creëren van prachtige pop up decors. Deze voorstelling is een combinatie van figurentheater, pop up en projectie.

Woensdag 27 oktober, aanvang 15:00 uur
Entree: € 7,50
Reserveren kan via www.theaterdemolen.nl
Ben je lid van de bibliotheek? Dan ontvang je bij vertoning van je bibliotheekpas een gratis consumptie bij je entreekaartje.

Reacties