Kent u Buur(t)hulp al?

Foto: Beuningen

Buur(t)hulp is precies wat het woord zegt: hulp voor u uit eigen omgeving. Hulpvaardige vrijwilligers geven graag wat van hun vrije tijd aan inwoners uit Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen. U kunt Buur(t)hulp bellen voor kleine klusjes in en rondom het huis. Denk aan het repareren van een lekkende kraan, een lamp ophangen. Of bijvoorbeeld een taalles, vervoer, een boodschap doen of het gras maaien.

Voor en door buren

Buur(t)hulp is er voor iedereen die het nodig heeft. U kunt Buur(t)hulp van Stichting Perspectief inschakelen als u om de een of andere reden (tijdelijk) geen beroep kunt doen op familie, kennissen of vrienden. Zij proberen u dan aan een van hun talentvolle vrijwilligers te koppelen. Er zijn geen kosten aan verbonden, tenzij er gebruik gemaakt moet worden van materialen/ dingen aangeschaft moeten worden.

Op dit moment heeft Buur(t)hulp een aantal openstaande vragen en zijn zij op zoek naar mensen die de volgende klusjes willen oppakken:

  • Tuinmaatje voor meneer uit Ewijk: een keer in de zoveel tijd samen in de tuin werken.
  • Oprit en klein terras achter met hoge druk reinigen.
  • Plek gezocht: Een meneer uit Beuningen zou heel graag ergens op een erf of een boerderij dieren willen verzorgen.
  • Nederlandse taal leren aan een mevrouw uit Beuningen door samen te oefenen en kletsen.
  • Wat kleine tuinklusjes (onkruid wieden, snoeien).

Buur(t)hulp vragen

Heeft u zelf een vraag? Leg deze gerust aan Buur(t)hulp voor. Neem contact op met Stichting Perspectief via telefoonnummer 024 – 675 0939 of e-mailadres [email protected]. Zij denken graag met u mee. Alle nieuwe vragen vindt u ook op de Facebookpagina: Coronahulp & Buurthulp Beuningen, Ewijk, Winssen en Weurt. U kunt hier rechtstreeks op reageren door een berichtje achter te laten.

Cookieinstellingen