Lever luiers en incontinentiemateriaal apart in

Foto: Beuningen

Gebruikt u incontinentiemateriaal? Of zitten uw kinderen in de luiers? Lever gebruikte luiers en incontinentiemateriaal dan apart in! De gemeente Beuningen en Dar gaan samen met u voor minder restafval. Hoe beter u uw afval scheidt, hoe minder restafval u overhoudt. U bepaalt zelf wanneer u uw volle luierzak naar de luiercontainer brengt. We winnen ook meer grondstoffen. De ARN maakt van uw luiers en incontinentiemateriaal nieuwe producten en wint hier energie uit. Hoezo vieze luiers? Frisse winst!

Gratis zakken voor luiers en incontinentiemateriaal

Voor het scheiden van luiers en incontinentiemateriaal heeft u speciale luierzakken nodig. De zakken kunt u op verschillende locaties halen, kijk hiervoor op www.dar.nl/luiers. De speciale luierzakken zijn gratis.

Toegang aanvragen voor gebruik luiercontainer

U gebruikt uw afvalpas om de luiercontainer te openen. Dit is dezelfde afvalpas die u gebruikt voor het openen van de ondergrondse restafvalcontainer. Let op! U heeft toegang nodig om met uw afvalpas de luiercontainer te openen. Vraag digitaal toegang voor het gebruik van de luiercontainer via www.dar.nl/luiers.

Luiercontainers in de buurt

Volle luierzakken brengt u naar de speciale luiercontainer. Deze vindt u op verschillende plekken in de gemeente. Op www.dar.nl/luiers vindt u de locaties van de luiercontainers in de gemeente.

Reacties