Driedubbel feest bij Basisschool de Vuurvlinder

Foto:

Eindelijk staat hij dan, de nieuwe aanbouw van basisschool De Vuurvlinder in Beuningen. De wens voor een nieuw lokaal én een eigen gymzaal is nu eindelijk in vervulling gegaan. Hoewel de voorbereidingen veel tijd vroegen, stond het gebouw er erg snel. Vanaf het pas aangelegde groene speelplein, stonden de kinderen dagelijks bij de bouwplaats te kijken.

Vandaag heeft groep 8 op feestelijke wijze het nieuwe gebouw geopend. De voorzitter van de leerlingenraad, Daniël Simonias, mocht ceremonieel het lint doorknippen onder het gejuich van zijn enthousiaste klasgenoten. Zij mogen het nieuwe lokaal in gebruik nemen.

Door corona moet het grote openingsfeest, waarbij ook ouders aanwezig zullen zijn, nog even wachten.  Het zal een groot feest worden, want naast een mooi groen speelplein en de nieuwe aanbouw is er nog meer te vieren: Kind partner KION is bij de basisschool ingetrokken.  Een prachtige samenwerking van het hele jonge kind, de basisschoolkinderen, de pedagogisch medewerkers en het team van basisschool de Vuurvlinder.

Cookieinstellingen