Ondernemer van het jaar Beuningen en winnaar Talent award 2021 bekend!

winnaar Ondernemer van het jaar 2021 Ivo Thijssen
Foto: Beuningen

Op woensdag 17 november is Ivo Thijssen met zijn onderneming Bierbewustzijn.nl uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar Beuningen 2021. Martijn Cannavacciuolo (Personal Health Plan) is winnaar van de Talent Award Beuningen 2021.

In Slot Doddendael in Ewijk reikte wethouder Hans Driessen in een klein gezelschap de prijzen aan de winnaars uit. Vanwege corona was het business event begin deze week afgelast. Via een live-stream uitzending, gepresenteerd door Angela Verkuijlen, kon iedereen wel getuige zijn van de bekendmaking.

Juryrapport

De jury zegt over Ivo Thijssen: “Het aanbod van bierbewustzijn.nl is een goed voorbeeld van gecombineerd offline en online zakendoen. Ivo laat zien snel te kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Een veelzijdig en innovatief ondernemer.”

Volgens de jury onderscheidt startend ondernemer Martijn Cannavacciuolo zich op positieve wijze in de wereld van diëtisten. “In heel korte tijd heeft Martijn zijn vleugels vanuit Beuningen uitgeslagen naar locaties in de regio. Met een geroutineerde en professionele aanpak brengt hij diensten gericht op fitness en voeding naar een next level.”

Overzicht alle genomineerden

Ondernemer van het jaar 2021:

  • Guus van Haren-Leijten – Bijzonder Genieten
  • Gina Hendriks – De Vier Jaargetijden
  • Ivo Thijssen – Bierbewustzijn.nl

Talent Award 2021:

  • Wendy van de Geer – Beau Vous
  • Debbie van Haren – Bijzonder Zoet
  • Martijn Cannavacciuolo – Personal Health Plan

De gemeente Beuningen organiseert de jaarlijkse verkiezing Ondernemer van het jaar en Talent Award. De realisatie vond plaats in samenwerking met BusinessMedia4all.

winnaar Talentaward 2021 Martijn Cannavacciuolo

Reacties