Voorstellingen Kerstpassion in De Lèghe Polder

Foto:

Op 11 en 12 december wordt in totaal driemaal de Kerstpassion uitgevoerd: ‘Het ontroerende kerstverhaal in een modern en muzikaal jasje’.

December is de maand van korte donkere dagen, van tradities en emoties. Vertelster Roos Cornelissen, dansgroep Confidans, zangeres Annemiek Vendelmans en het orkest van Kunst en Volharding onder leiding van dirigent Sjef de Kort, brengen een voorstelling van het ontroerende kerstverhaal in woord, beeld en muziek. Iedereen kent het oeroude kerstverhaal, maar deze moderne versie van verstelster Roos Cornelissen zal u zeker weten te verrassen.

Een interactieve, muzikale vertelvoorstelling die niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook volwassenen vanaf de eerste minuut weet te boeien!

Het concert vindt plaats in S.C.C. De Lèghe Polder en uiteraard worden de geldende Corona-maatregelen nageleefd. Het publiek wordt o.a. gevraagd het corona toegangsbewijs te laten zien. Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop bij Primera Beuningen, Slijterij De Toog en online via www.kenvbeuningen.nl/kerstpassion.

Reacties